CAST

HAN OLDIGS

HAN OLDIGS

victor de koning (Boer koekoek)

Lees de biografie van Han

Han Oldigs zette al tijdens de middelbare schooltijd zijn eerste stappen op het podium, zingt in diverse bands en speelt in verscheidene toneelproducties. Na zijn eindexamen richt hij begin jaren 80 De Dynastie van Oer op en brengt hij een vijftal producties uit. In 1986 begint Han Oldigs samen met Coen van Vrijberghe de Coningh en Theo Nijland The Shooting Party. Het trio toert gedurende tien jaar langs de Nederlandse theaters.

Als acteur is Han op de planken te zien in onder andere Night Train, De Vliegenier, One Flew over the Cuckoo’s Nest, de Darmdialogen, 39 steps, Midlife!, Vijftig tinten…de parodie, Pumps en Penalties, Snorro, STORK, Hamlet, Het meisje met de zwavelstokjes en Titanic de musical. Meest recent speelde Han samen met zijn vrouw Ellen Pieters de voorstelling Adam&Eva 2.0. Ook was Han te zien in de musicals Urinetown en The Full Monty, waarvoor beide rollen hem een nominatie opleverenden voor Beste Mannelijke bijrol in een Kleine Musical. Voor zijn rol als Alfred Doorlittle in My Fair Lady wint Han tijdens de Musical Awards 2018 de prijs voor Beste Mannelijke bijrol in een grote musical.

Hij speelde in films en televisieseries als Wilde Harten, Bij Nader Inzien, Hoe voelen we ons vandaag, Unit 13, Kees & Co, Goede Tijden, Slechte Tijden en Familie Kruys.

KIM VAN ZEBEN

KIM VAN ZEBEN

KATINA VAN VERRE

Lees de biografie van KIM

Kim van Zeben studeerde af aan de Amsterdamse Toneelschool als allround actrice en theatermaker. Ze speelde in diverse producties als: Jan Jans en de kinderen, Minoes en Pluk van de Petteflet. Ook stond Kim in familievoorstellingen van Pieter Kramer van Theater Rotterdam: Woefsidestory en Repelsteeltje en de blinde prinses (koningin Juliana). Afgelopen seizoen vertolkte ze in 14 Het Theaterspektakel de rol van Nel Cruyff , de moeder van Johan. Kim speelde verder bij JTG Bonte Hond, Firma Rieks Swarte en Maas Rotterdam. Tom de Ket regisseerde haar eerste programma Syndroom van Zeben en ze speelden samen in de voorstelling Van Hunebed tot Hyves (van Houts en de Ket). Ze is vier keer genomineerd voor een Musical Award voor beste vrouwelijke bijrol.

Sinds 2017 maakt Kim ook haar eigen jeugdvoorstellingen: Eendje, De hond die licht gaf en Beuk! in de regie van oa Marije Gubbels en Bram de Goeij . Kim verleent daarnaast haar stem aan tal van animatiefiguren, zo is ze sinds 2 jaar de nieuwe Nederlandse stem van Donald Duck. Kim speelde in series en films als: Klokhuis, Jeuk, Flikken Maastricht, Studio Snugger, Adem in Adem uit, Dummie de Mummie, de Piraten van Hiernaast en Dirty Lines.

TOBIAS NIEROP

TOBIAS NIEROP

JORT VAN COEVORDEN

Lees de biografie van TOBIAS

Tobias Nierop studeerde in 2011 af aan de Arnhemse Toneelschool Artez. Van jongs af aan was hij al verbonden aan de Amsterdamse jeugdtheater school, en te zien in verschillende tv- en filmproducties. Later ontwikkelde Tobias zich tot een allround acteur in de kleine en grote theaterzalen, op tv en in films. Hij speelde onder meer bij Oostpool, Orkater, Bellevue, Frascati productions en de Peergroup. Tobias was eerder te zien in de productie Mammoet van Tom de Ket en wordt alom geprezen om zijn rol als Johan Cruijff in 14, het theaterspektakel over Johan Cruijff.

marjolein ley

marjolein ley

hilde van wassenaar

Lees de biografie van marjolein

Marjolein Ley studeerde in 2004 af aan de Arnhemse Toneelschool, en speelde sindsdien bij verschillende gezelschappen als Internationaal Theater Amsterdam, Het Nationale theater, de Toneelmakerij en Bos Theaterproducties. Ook was ze te zien in verschillende film- en tvproducties zoals Vuurzee, Gooische Vrouwen en Eilandgasten. Sinds een aantal jaar woont Marjolein, inmiddels met haar twee kinderen, weer op haar geboortegrond in Friesland, waarbij ze naast haar landelijke werk ook voor het Friese gezelschap Tryater speelt.

jeske van de staak

jeske van de staak

elske opgaande

Lees de biografie van Jeske
Jeske Van de Staak, in 2012 afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg, speelde o.a. bij Toneelgroep Maastricht en MORE Theaterproducties. Ze was te zien in voorstellingen als ‘t Schaep met de 5 Pooten, Was getekend Annie M.G. Schmidt, Grand Hotel, Zanna don’t en RENT, waarvoor ze werd genomineerd voor een Musical Award. Het afgelopen seizoen was ze te zien in 14, het theaterspektakel over Johan Cruijff. Jeske is te zien in de films De Vuurlinie en Net als in de Film en speelde in tv series als Het Jaar van Fortuyn, Smeris, Het Sinterklaasjournaal, Koefnoen en Incognito. Verder verleent Jeske haar stem aan tal van animatieseries en films als Miraculous, Coco, Scoob!, Zootropolis en ze is als Louisa te horen in Disney’s Encanto.
rein hofman

rein hofman

harrie beuvink

Lees de biografie van Rein
Rein Hofman studeerde in 2005 af aan de Kleinkunstacademie te Amsterdam. In theater was hij te bewonderen in stukken als Doe Maar de Musical, Ja Zuster Nee Zuster, When Harry Met Sally, Who’s Afraid of Woody Allen, de muzikale theatervoorstelling Watskebeurt (Bostheater Producties), Het Meisje met de Zwavelstokjes en de musical Charlie and the Chocolate Factory. Ook was Rein op Theaterfestival De Parade te zien in verschillende voorstellingen.
Rein schitterde in diverse films, zoals Brief voor de Koning, Gebroken Rood, Finnemans, Homies, Wonderbroeders, Michiel de Ruyter, de telefilm Fake, Soof 2, Oh Baby!, Circus Noel, Kruimeltje en de telefilm Kuthoer. In 2021 was hij te zien in Mijn Beste Vriendin Anne Frank.
Daarnaast vervulde Rein gastrollen in de series Divorce, Familie Kruys, Mees Kees, Goedenavond Dames en Heren, Danny Lowinsky, De Zaak Menten, La Famiglia, Knofje, Morten, Wat een Verhaal, Spangas, Hoogvliegers, DNA, Meisje van Plezier (S3), All Stars en Zonen, AAP en Maud & Babs.
Servaes nelissen

Servaes nelissen

bert van coevorden

Lees de biografie van servaes

Servaes Nelissen is een veelzijdig theatermaker, acteur, poppenspeler en regisseur die zijn voorstellingen zelf schrijft en vormgeeft. Voor zijn eerste solovoorstelling Reis zonder Olifant kreeg hij de aamoedigingsprijs van het Amsterdams fonds voor de kunst. Vanaf 1996 is hij ook theater voor volwassen gaan maken, zoals De Broekophouder, Popje hou je muil en Rock me baby. In 2011 won hij de VSCD gouden krekel voor meest indrukwekkende podiumprestatie in Lang zal die wezen. Servaes speelde eerder bij Beumer en Drost, Unieke Zaken, Orkater, Oostpool en de Toneelschuur. 

sophie bakker

sophie bakker

PJ gefferie

Lees de biografie van sophie
Sophie Bakker is zangeres en actrice, en studeerde in 2015 studeerde af aan de Toneelschool & Kleinkunstacademie in Amsterdam. Na de toneelschool was ze te zien in verschillende producties waaronder Scrooge met Brigitte Kaandorp, de kerstvoorstelling Hemels Haarlem, de dansvoorstelling Superhuman en speelde zij de rol van Ada in Soldaat van Oranje. De afgelopen jaren heeft Sophie samen met Yordi Petit en Angelo Boltini gewerkt aan haar debuutalbum Hour of the Wolf onder de naam Lotta Sophie
ROB KLERKX

ROB KLERKX

MUZIKAAL LEIDER

PIETER RUNHAAR

PIETER RUNHAAR

GITAAR