Data & aanvangstijden

De voorstelling duurt circa 2,5 uur inclusief pauze. Voor een overzicht van alle data en aanvangstijden,
klik op de knop tickets hieronder.

Locatie & Bereikbaarheid

Riegshoogtendijk 124 B, 7913 TB Hollandscheveld 

Parkeren
U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor de loods. Vanaf de parkeerplaats is het een paar minuten lopen naar het terrein. Voor mindervaliden zijn er een aantal parkeerplaatsen gereserveerd.

Openbaar vervoer
Let op: u kunt na afloop van de voorstelling niet meer via het OV van de loods naar het dichtstbijzijnde treinstation. Via 9292.nl kunt u alle mogelijkheden voor het openbaar vervoer inzien, specifiek voor de dag van uw voorstelling.

De tribune bevindt zich in een loods en is half overdekt. Het is verstandig om de weersverwachting te controleren en uw kledingkeuze hierop aan te passen. Houd er ook rekening mee dat het in de avond kan afkoelen.

GROEPEN

Groepen vanaf 20 personen bezoeken Boer Koekoek tegen een gereduceerd tarief. Voor het maken van een groepsboeking kunt u contact opnemen met onze ticketpartner Nationale Theaterkassa. Klik hier voor de verschillende contactmogelijkheden. Uiteraard denken we graag met u mee over een arrangement op maat.

MINDERVALIDEN

De tribune heeft treden. Voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten zijn speciale plekken gereserveerd op rij 1. Deze zijn niet online te boeken. Reserveren van deze tickets kan op twee manieren: door telefonisch contact op te nemen via 0900 – 9203 (7 dagen p/w bereikbaar, € 0,45 pm) of een e-mail sturen met de gewenste voorstellingsdatum en aantal tickets naar info@ntk.nl dan boekt De Nationale Theaterkassa de juiste plaatsen voor u.

Er zijn geen speciale voorzieningen voor slechthorenden, de voorstelling is volledig versterkt.

LEEFTIJD

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

ETEN EN DRINKEN

Boer Koekoek Horecaplein
Voor de loods, waar het theaterspektakel plaatsvindt, is tijdens de voorstellingen een horecaplein. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten, drankjes en ijs van Thoms Concept Catering. Bekijk het aanbod hieronder. Muntjes zijn ter plekke verkrijgbaar. Let op: u kunt munten enkel met PIN betalen. het horecaplein is voor iedereen toegankelijk. 


‘’Drentse Vuurvreters – BBQ Smoker’’
Brioche bol Pulled Pork met coleslaw en bosui (ook vegetarisch)
Brioche bol Drentse Runderhamburger (ook vegetarisch)
Brioche broodje Hotdog
 

‘’Drenter Erpels’’
Loaded French Fries met kaas, bacon en bosui
Loaded French Fries met Kipdijsaté
Loaded French Fries met Pulled Pork
Friet met huisgemaakte mayonaise  

‘’Zo Gruun as Gres’’
Diverse salades
Drentse koe ijscup

 

‘’D’n Tapkast – Bar’’
Bier, Fris en Wijn
Chips, koeken en andere snacks 
 

‘’Bakkie Leut’’
Koffie/thee

Van de makers van Het Pauperparadijs en Mammoet

Het Pauperparadijs
Mammoet

In samenwerking met Theater De Tamboer